Винаги съм бил на обратното на това, което казва Слави Трифонов.

...
Винаги съм бил на обратното на това, което казва Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Щом Слави Трифонов иска оставката на правителството, то не бива да пада

" Винаги съм бил на противоположното на това, което казва Слави Трифонов. Аз съм горделив, че съм негов противовес. По никакъв метод не одобрявам ръководството на страната, само че щом Слави Трифонов му желае оставката, съм срещу. Щом той го споделя, допускам, че злите сили още веднъж желаят да ни плашат – както през цялото време. Опозиция съм на мутрите. Винаги съм контра на този човек ", споделя в изявление за Фактор Васко Кръпката.

" За мен най-важната линия е отношението към Русия и дали страната ни ще се откъсне от нейната взаимозависимост, която толкоз години за мен е проблем, както е било при Раковски и Стамболов. Голяма част от българските политици са подлоги на Москва. Не би трябвало да забравяме, че Слави Трифонов беше спонсориран от родна газова компания, а провалите, които нанесе за последните 20 години с шоуто и посланията му, мъчно се поправят. Най-лошото нещо в България е чалгата. Ако тя е срещу нещо, значи аз съм " за “. Точно в този миг е доста значимо каква ще е политиката ни по отношение на Русия, която развява кървавата си секира. Аз съм живял без газ, без бензин и даже без ток по времето на Андрей Луканов. Нямаше и свещи. Така че въобще не ме е боязън, че няма да имам съветски газ. Най-важното е България да се откъсне от зависимостта и да бъде част от европейското семейство ", споделя Кръпката.

" Българите сме два типа – Алеко Константинов и Бай Ганьо. Героят на Алеко избра Слави Трифонов. Аз имам вяра на петима българи, на които се крепи всичко. Онези, другите, се лутат през годините и отново ще гласоподават за партии като групировката на Жорж Ганчев и след това за Трифонов. Има една разделна линия, която е сред демокрацията и социализма. Трябва да решим дали сме за цивилизования свят, или избираме Русия. Голяма част от гласоподавателите на Има Такъв Народ живеят на Запад и всичко им е погрешно – България и в това число страните, в които са отишли. Като дойдат избори, отиват и гласоподават за някой нов избавител, който да ги " оправи “. Има и хора, които гласоподават за хрумвания, само че огромна част от народа са байганьовци, които вървят да избират Слави Трифонов. Не считам, че останалите са отишли да вземат участие на вота, с цел да желаят подпис ", Казва още Васко Кръпката
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР